logo
Sluiten

van Meten naar Weten (MW) maakt Holodeck krachtig en kan hierbij data inwinning bundelen en een waarde creëren voor toekomstige opdrachtgevers.

Door toepassing van moderne technieken wordt via data inwinning informatie verkregen die voldoet aan gestelde uitgangspunten.

Volgens artikel 9 lid 1 UAV 2013: Het werk geldt als opgeleverd wanneer de aannemer heeft medegedeeld dat het werk gereed is voor oplevering en de opdrachtgever het werk heeft aanvaard. Ter gelegenheid van de oplevering wordt een door beide partijen te ondertekenen opleveringsrapport opgemaakt. Een door de opdrachtgever geconstateerde tekortkoming die door de aannemer niet wordt erkend wordt in het opleveringsrapport als zodanig vermeld.

De kennis die hierbij aan de opdrachtgevers wordt verstrekt voorziet in   “behoeftes”, waarbij het juiste inzicht verkregen wordt en al onze beschikbare ervaringskennis hierbij volledig toegepast zal worden. De verkregen As-built informatie kan direct worden gecontroleerd met de ontwerp uitgangspunten.

Bel mij terug

    MW Holodeck © 2020. Alle rechten voorbehouden

    Algemene voorwaarden

    Website door Bredewold.nl