logo
Sluiten

Dankzij de toepassing van Augmented en Mixed Reality in 3D en 360o technologie haalt u met MW Holodeck  zaken naar voren die u voorheen niet in beeld zou krijgen. Waar u vroeger puur moest koersen op uw kennis en ervaring, heeft u nu ook de beschikking over harde feiten. Heel veel harde feiten.

‘Begrijpend kijken als kracht’ noemen wij dat. Via MW Holodeck heeft u immers een volledig en werkelijk beeld van de situatie van uw project, zo u wilt in élke fase. Het is eenvoudiger dan ooit om doeltreffende keuzes te maken.

Deze data vertalen zich in informatie, kennis en inzichten voor integrale aanpak. Samen zijn deze elementen de basis voor besluitvorming en het maken van doeltreffende keuzes.

Dankzij een unieke samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs leren studenten werken met de resultaten van de allernieuwste 3D-360 graden meettechniek . Wij willen onze expertise overdragen aan de volgende generatie, waarbij de jonge mensen enthousiast maken voor het vak én hen toerusten voor de belangrijke opgaven van de toekomst

Missie

MW Holodeck staat voor Begrijpend kijken als kracht en gaat altijd voor de optimale oplossing. Samenwerking is hierin voor ons belangrijk. Gaan langdurige relaties aan met onze opdrachtgever en werken voortdurend aan de verbetering van onze dienstverlening.

Onze kennis, flexibiliteit, slagvaardigheid en kwalitatief vakmanschap is een solide basis van toegevoegde waarde bij projecten onze opdrachtgever(s). Wij richten ons op Maatschappelijk en Duurzaam ondernemen, met als doel verbetering van milieu en meer welzijn voor mens en maatschappij.

We hechten vanuit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen veel waarde aan:

Open communicatie met onze partners

Een gezond, veilig en prettig werkklimaat

Energie reductie van onze activiteiten

 

Kernwaarden hierbij zijn

Betrouwbaar en betrokken

Persoonlijk en open

Flexibel en kwaliteit

Bel mij terug

    MW Holodeck © 2020. Alle rechten voorbehouden

    Algemene voorwaarden

    Website door Bredewold.nl